Hodnocení obchodu

5,0 212 hodnocení
Přidat hodnocení
5
211x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PW Avatar autora | 20.4.2019
Super komunikace a rychlé dodání. Určitě doporučuji :-)
DM Avatar autora | 20.4.2019
Very fast. Super.
MS Avatar autora | 15.4.2019
Velmi spokojená
JV Avatar autora | 10.4.2019
Super. Neuveritelna rychlost dodani. Odpoledne mi psali ze uz balicek maji zabaleny a druhy den uz posilali. A uplne nejvic me dostala karticka s pranim a rucne napsanym s mim jmenem. Děkuju
KF Avatar autora | 4.4.2019
Velice spokojeni.Milé,vstřícné,velice rychlé jednání a doručení.
PO Avatar autora | 29.3.2019
Velmi profesionální přístup, rychlá dodávka zboží a v balíku milé drobnosti jako překvapení. :)
BK Avatar autora | 29.3.2019
Velká spokojenost. V obchodě mají široký sortiment za super ceny. Vyřízení objednávky a dodání zboží bylo rychlé a bez problému. Mohu jen doporučit :)
MB Avatar autora | 26.3.2019
dodávka zboží proěhla rychle a spolehlivě.
BO Avatar autora | 26.3.2019
Obchod má veľký výber kreatívneho tovaru a objednávka bola vybavená veľmi rýchlo - takže úplná spokojnosť.
JP Avatar autora | 25.3.2019
Rychlost a preciznost!!! Báječný přístup ke kupujícímu!!! Doporučuji!!!
MH Avatar autora | 23.3.2019
zasilka dosla v poradku jsem velice spokojen a tesim se na další spolupraci svama zatím naschle
PV Avatar autora | 19.3.2019
Doporučuji!!! Výborný a spolehlivý obchod - rychlé dodání a skvělá komunikace! Paní Libuška moc příjemná a dokonce zavolá, když bude mít balíček menší zpoždění a vkládá do balíčku moc milý vzkaz, který vždy potěší! Určitě ráda opět něco nakoupím. VELKÁ SPOKOJENOST!!!
TF Avatar autora | 16.3.2019
Doporučuji, skvělá komunikace, rychlost, milý vzkaz s dárečkem.
HK Avatar autora | 15.3.2019
Spokojená, rychlé a spolehlivé dodání
LG Avatar autora | 13.3.2019
Velká spokojenost se sortimentem, cenami i rychlostí dodání. Vřele doporučuji.
IH Avatar autora | 13.3.2019
Doporučuji velice spokojená jsem
A Avatar autora | 12.3.2019
Velká spokojenost s tímto obchodem, rychlost,dáreček,výborně zabaleno.Velice milý způsob komunikace,doposud jsem se s tímto nesetkala,moc milé od paní Libušky.
B Avatar autora | 10.3.2019
Jsem velmi spokojený se sortimentem, rychlostí zaslání a jedenáním. Jen se v mé druhé ( poslední ) objednávce 19001746 (Vám nebo mně) vloudila chybička, bylo mi připočítáno poštovné, Slib byl, že pokud si objednám za nejméně za 350,- Kč, nebude počítáno. To ovšem nemění mé nejvyšší hodnocení.
P Avatar autora | 10.3.2019
Jsem velice spokojena a mile překvapena nad rychlostí vyřízení objednávky,tak i nad drobným dárečkem a velice milým dopisem k objednávce.Je to opravdu velice milé a potěšující.Všem vřele doporučuji!
JK Avatar autora | 10.3.2019
Nad tímto obchodem jásám a žasnu!!! Nejen, že objednání je rychlé a přehledné, ale okamžitý zpětný kontrolní e-mail s možností dodatečné opravy je fascinující. Milý přístup od paní Libušky je na jedničku s 10 hvězdičkami. Všem vřele doporučuji.

Stránka 1 z 11 , položek celkem: 212

Využíváme soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi pravidly pro cookies. Více informací zde