Hodnocení obchodu

5,0 299 hodnocení
Přidat hodnocení
5
298x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PJ Avatar autora Petra Jašková | 4.12.2019
Rychlá komunikace, velmi dobrý výběr zboží, ceny jsou velmi příjemné. V balíčku bylo i osobní poděkování a přání, moc milé. Nenakupuji naposledy, doporučuji známým.
PV Avatar autora Petr Valach | 4.12.2019
Spokojen
BM Avatar autora Božena Macková | 4.12.2019
Doporučuji. Výborná komunikace. Velký výběr. Rychlé a bezproblémové dodání. Moc mě potěšilo ručně psané poděkování, to už se téměř nevidí. Určitě v tomto obchůdku nenakupuji naposledy. B.M.
VK Avatar autora Vlasta Kohútová | 4.12.2019
Objednávka byla vyřízena rychle a potěšilo mě osobní poděkování. K adventnímu vláčku ještě nemohu nic říct, je to dárek k Mikuláši pro vnoučátka, ale už i já se těším na skládání.
KB Avatar autora Květoslava Böhmová | 2.12.2019
Tyto stránky jsem objevila náhodou a jsem ráda. Doporučuji všem, kteří mají tvořivé děti. Výhoda je, že jsem mohla nakoupit různorodé věci a příznivé ceny. Moc díky. Určitě se zase nakoupím. děkuji Böhmová K.
HF Avatar autora Helena Fajstavrová | 30.11.2019
Je to můj první nákup v tomto obchodě a ráda se zase vrátím.Doporučuji všem. Se skalpelem se dobře pracuje ale teprve si zvykám.Používám na vyřezávání papírových vesniček - je to veliký pomocník.Děkuji za rychlé vyřízení. Velmi mě překvapilo osobní poděkování. Moc děkuji. Helena Fajstavrová
DS Avatar autora Dagmar Schrollová | 29.11.2019
Veliká spokojenost, rychlé dodání, příjemné poděkovvání.
Avatar autora Klára Žákovská | 29.11.2019
Rychlé doručení a milé osobní poděkovani
Z Avatar autora Zdeny | 28.11.2019
Rychlé a kvalitní.. plus osobní poděkování..doporučuji.
LM Avatar autora Lenka Marxová | 27.11.2019
Spokojenost s rychlostí dodání i s širokým výběrem zboží.
VH Avatar autora Věra Hovorková | 25.11.2019
Uzasny eshop, rychlost, presnost, osobni podekovani, radost nakupovat.
LV Avatar autora Libuše Vašíčková | 25.11.2019
Velká spokojenost,s nabídkou,rychlostí dodání i kvalitou zabalení. Nyní není čas , zboží vyzkouším později.
OV Avatar autora Olga Vrtáčková | 25.11.2019
Rychlé dodání, osobní přístup. Velmi doporučuji.
ES Avatar autora Eva Sýkorová | 25.11.2019
Naprostá spokojenost a vřele doporučuji.
KJ Avatar autora Květa Jindrová | 23.11.2019
Rychlé dodání, přidaná cedulka s přáním potěšila. Obchůdek Mydlifík doporučuji.
ZG Avatar autora Zdena Gaarová | 21.11.2019
vtipný a mylý obchůdek je ten mydlifík
Avatar autora Vladimíra ŠTĚDRONSKÁ | 21.11.2019
Osobní přístup a rychlá dodavka
ZS Avatar autora Zdena Slezarova | 20.11.2019
Rychlé dodání,informovanost,dáreček,super
AK Avatar autora Aleš Kalný | 19.11.2019
Nejvíc mě potěšila cedulka s osobním přáním. Pecka
AK Avatar autora Alena Kubíčková | 10.11.2019
Rychlé dodání. Krásně zabaleno a dáreček potěšil.

Stránka 1 z 15 , položek celkem: 299

Využíváme soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi pravidly pro cookies. Více informací zde