Milí tvořílci, vzhledem k aktuální krizové situaci nemůžeme přijímat platby na dobírku. FUNGUJEME STÁLE. Aktuální doba doručení: Zásilkovna - druhý den u vás, ostatní dopravci - 2 pracovní dny. OPATRUJTE SE.

Hodnocení obchodu

5,0 355 hodnocení
Přidat hodnocení
5
354x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VS Avatar autora Veronika Sixtová | 6.4.2020
Velmi příjemné jednání, super rychlé dodání, několik milých překvapení v balíčku. Doteď jsem se s takovýmto nadstandartním přístupem a jednáním nesetkala. Moc ráda si tu zase nakoupím. Těším se. :)
I Avatar autora Ivana | 6.4.2020
Dárek pro kamarádku, takže ještě neotevřeno, ale komunikace s obchodem velmi příjemná a naprosto dokonalá:-)))
A Avatar autora AE | 5.4.2020
Milý vzkaz nás potěšil. Moc děkujeme!
PP Avatar autora Pavla Pavková | 5.4.2020
Moc děkujeme
MK Avatar autora Marta Kumstátová | 5.4.2020
Rychlé a solidní jednání.
TG Avatar autora Tomáš Gajdoš | 4.4.2020
Vše super!
J Avatar autora JV | 2.4.2020
Jsem velmi spokojená. Jsem vděčná hlavně za velmi rychlé odeslání objednávky, za 48 hodin jsem si ho šla vyzvednout :)
MP Avatar autora Markéta Pelikánová | 2.4.2020
Superrychlé dodání,perfektní komunice a info o každém kroku objednávky. Za mně jednička :-)
JM Avatar autora Jana Muzikova | 2.4.2020
Rychlé dodání, velmi dobrá komunikace.
PK Avatar autora Pavel Kolář | 2.4.2020
vše OK :-)
ER Avatar autora Eva Rehorova | 2.4.2020
Super obchudek, rychle doruceni, skvela komunikace. Neni co vytknout.
D Avatar autora db | 2.4.2020
vse v pohode. díky :)
JL Avatar autora Jana Ličková | 1.4.2020
Vše proběhlo ok a rychle. Velmi děkuji. Líbil se mi milý přístup v emailové komunikaci a v doručeném balíčku bylo i osobní poděkování za nákup. Takže doporučuji.
LM Avatar autora Lenka Mrázová | 30.3.2020
S nákupem jsem velice spokojená. Vše přišlo rychle a v pořádku. Můžu jen doporučit.
LD Avatar autora Ladislava Dohová | 28.3.2020
maximálně spokojená, rychlost dodání, vše super!
IA Avatar autora Ivana Adámková | 27.3.2020
Nakup i dodani probelo v naprostem poradku.Komunikace na vybornou.Velmi dekuji,jsem maximalne spokojena :)
L Avatar autora Lenka K. | 26.3.2020
Jsem spokojená. Rychlost odeslání a moc milé rozbalení balíčku :-) Děkuji i za dáreček.
MZ Avatar autora Markéta Zadyraka | 26.3.2020
vše v pořádku
EK Avatar autora Emilie Klumová | 21.3.2020
vše ok
J Avatar autora Julie K. | 20.3.2020
Příjemná komunikace a rychlé zpracování objednávky a dodání. Mohu doporučit.

Stránka 1 z 18 , položek celkem: 355

Využíváme soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi pravidly pro cookies. Více informací zde